Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε στους Έλληνες αθλητές που μετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου και στους προπονητές τους ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι Έλληνες αθλητές γράφουν ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τα 8 μετάλλια που έχουν ως τώρα κατακτήσει.

Οι νέες λαμπρές εμφανίσεις και επιτυχίες των Δημήτρη Σενικίδη (σφαίρα F20), Δήμητρα Κοροκίδα (σφαίρα F53), της ομάδας του μπότσια (Γρήγορης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός, Άννα Ντέντα), και του Πάνου Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο) συμπληρώνουν μια μοναδική παρουσία τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης.

Οι αθλητές – ήρωες της Παραολυμπιακής μας ομάδες με βασικότερο όπλο τη δύναμη της καρδιάς τους, παραδίδουν σε όλους μας μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας, ώστε να κυνηγάμε και να κατακτάμε τελικά τους στόχους μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας, τους προπονητές και την Παραολυμπιακή Επιτροπή για τις διακρίσεις και τους ευχαριστούμε για τις χαρές που μας δίνουν», καταλήγει ο υφυπουργός.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ