Καζάνι που… βράζει θυμίσει το λεγόμενο καραμανλικό στρατόπεδο, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» μετά τις συνεχόμενες επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ κατά του πρώην πρωθυπουργού, για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και τη συνεχιζόμενη άρνηση της σημερινής ηγεσίας να πάρει ευθέως θέση για το θέμα του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Αν. Γεωργίου.

Δυο χθεσινά δημοσιεύματα, στο «Βήμα» αλλά και την «Καθημερινή», είναι αυτά που ξεχειλίζουν το ποτήρι, καθώς είναι η δεύτερη Κυριακή που η εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη αποδίδει όλες τις ευθύνες για την κατάντια της χώρας στις ημέρες της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.

Σε συνδυασμό με το ότι στο ίδιο φύλλο δημοσιεύτηκε συνέντευξη του Αν. Γεωργίου, την οποία αρκετοί από το καραμανλικό στρατόπεδο χαρακτηρίζουν «αγιογραφία» του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, δημιουργείται ιδιαίτερη ένταση στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας του Γιάννη Αλαφούζου το αποδίδουν (όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών) σε πηγές προερχόμενες από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ