Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής που προέκυψε από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του γραμματέα.

Όπως ενημερώθηκαν μέσω mail τα 151 μέλη της ΚΕ, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας του κόμματος σε συνεδρίαση που γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel και την οποία θα «ανοίξει» ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στις 10 το πρωί.

Το νέος βέβαια σε εισαγωγικά, αφού όπως δείχνουν οι συσχετισμοί εντός της Επιτροπής, ο νυν γραμματέας, Παναγιώτης Ρήγας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στη θέση του, αφού δεν υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία από κάποια τάση, ώστε να προωθήσει υποψήφιο της αρεσκείας του και έτσι ο Ρήγας, που αποτελεί αρκετά «ουδέτερη» επιλογή ίσως είναι ο μόνος υποψήφιος.

Από κει και πέρα όμως, αναμένεται με ενδιαφέρον η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση, δεδομένου ότι ήταν ο ίδιος που προϊδέασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει πολιτικό κέντρο με τη συμμετοχή και υπουργών.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ