Τη θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας, περιμένει το Μαξίμου σε ό,τι αφορά στο προσφυγικό ζήτημα που έχει προκύψει και ιδίως μετά τις τελευταίες δραματικές εικόνες από την Λέσβο, που έχουν συγκλονίσει όλον τον κόσμο.

«Οι δραματικές εικόνες από την Λέσβο, που έχουν συγκλονίσει όλον τον κόσμο, είναι ενδεικτικές του δράματος που συγκλονίζει την περιοχή μας με την πρωτοφανή Προσφυγική κρίση.

Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών, καθώς και για την οργάνωση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για να αναδειχτεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, εκεί που άλλοι υψώνουν τις σημαίες της ξενοφοβίας και του ακροδεξιού λαϊκισμού», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στην προσπάθεια αυτή, περιμένει και την θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί για την ανέξοδη κριτική και τις αμφιλεγόμενες λαϊκιστικές κορώνες που ακούγονται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ