Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, καλεί τους αγρότες να απομονώσουν τις μειοψηφικές ομάδες που προκαλούν επεισόδια.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, αναφέρει:

«Ολιγομελής ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν διαπίστωσαν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστά, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και στοιχειώδους λειτουργίας κράτους δικαίου, προέβησαν σε βανδαλισμούς και υλικές φθορές. Την στιγμή κατά την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των αγροτών για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματά τους, τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις ορισμένων κύκλων απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εκφράζει τη βεβαιότητα «ότι οι τοπικές κοινωνίες, τα πολιτικά κόμματα, οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς του νομού μας, καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ