Αύριο Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τα αιρετά μέλη της οποίας εξελέγησαν την περασμένη Κυριακή στο 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης και θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή του νέου γραμματέα της Π.Ε.

Ο «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή αυτή είναι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- είναι και ο μοναδικός υποψήφιος.

augenakis

Το έδαφος για την εκλογή Αυγενάκη είχε «στρωθεί» από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς είχε διοριστεί αναπληρωτής του πρώην γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Στη «γαλάζια» Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν 150 αιρετά άτομα και ακόμη 137 ex officio (Ο πρόεδρος, οι πρώην πρόεδροι, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, αιρετοί σε αντιπροσωπείες παραγωγικών φορέων και λοιποί αξιωματούχοι).

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ