Αφού ξεκαθάρισε πως άμα πεθάνει το Κίνημα (γνωστό και ως Ποτάμι) θα πεθάνει και ο ίδιος μαζί του, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε με έναν αρκετά διφορούμενο τρόπο στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα στις εκλογές.

Σε συνέντευξή του στο Mega ο αρχηγός του Ποταμιού ξεκαθάρισε μεν πως δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί βουλευτής με άλλο κόμμα, αυτοπροσδιορίστηκε δε ως μη επαγγελματίας πολιτικός, που ως τέτοιος επιτρέπεται να συνεργάζεται με άλλα κόμματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη, το κόμμα του οποίου φυλλορροεί τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος στις 26-27-28 Φεβρουαρίου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγώ βουλευτής από άλλο κόμμα. Το να συνεργαστώ σε συγκεκριμένη στιγμή και να δώσω το χέρι μου για κάτι που θεωρώ σημαντικό για τη χώρα, ναι. Αλλά, εγώ δε θα γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Είχα ένα όραμα για τη χώρα, ίδρυσα ένα Κίνημα και εάν αυτό πεθάνει, θα πεθάνω κι εγώ μαζί του».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ