Την ώρα που ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με κακούργημα για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, με επίθεση στους «καραμανλικούς» και κάλεσμα στο «συναγωνιστή» Κυριάκο.

Η ΝΔ με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για τη νέα δίωξη του Αν. Γεωργίου. Ο Σταύρος Θεοδωράκης όμως, με ανάρτησή του στο Facebook, ζητάει ουσιαστικά από τον Κυριάκο να υπερασπιστεί ευθέως τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο πρόεδρος όμως του παραποτάμου της ΝΔ, δε μένει εκεί, αλλά απορεί για το πως η δικαιοσύνη έχει τη δικαιοδοσία να κρίνει το ζήτημα της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009. 

«Το πώς μπορεί ένας δικαστής να κρίνει »ποιο είναι το αληθινό έλλειμμα» – κόντρα στις ελληνικές και ευρωπαϊκές στατιστικές αρχές και την ελληνική Βουλή – περιμένουμε να το … ζήσουμε.», γράφει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η τροπή που έχει πάρει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, έχει τρομοκρατήσει την εγχώρια διαπλοκή. Αν δεν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους τώρα ο Σταύρος και ο Κυριάκος, ποιος θα το κάνει;


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ