Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση της Σοφίας Σακοράφα για τη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «είναι  παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας» και προσθέτει:

«Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:
1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.
2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει στηλιτεύει την απόφαση της κ. Σακοράφα να μην παραδώσει την έδρα της στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί και συμπληρώνει πως το γεγονός αυτό «δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς. Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια».

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Σακοράφα, είχε δηλώσει το βράδυ της Κυριακής, μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει «παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή», ενώ καταλήγοντας στη δήλωσή της σημείωνε:

«Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.
Τότε θα τα πούμε!».

Σημειώνεται πως η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα «χαροποίησε» ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να «μοιράσει» την είδηση στους «ακόλουθούς» του στο Twitter. Η δήλωση αυτή μάλιστα, υιοθετήθηκε και από τα «γνωστά άγνωστα γαλάζια τρολ».

Capture

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ