Ένα βήμα παρακάτω, από την επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Σάββας Αναστασιάδης, εκθειάζοντας τις «μεταρρυθμίσεις» που θέλει να επιβάλλει το Ταμείο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και η αξιολόγηση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9», ο κ. Αναστασιάδης κατέστησε το ΔΝΤ ως «απαραίτητο σύμμαχο της Ελλάδας στο ζήτημα ελάφρυνσης του χρέους», κατηγορώντας στη συνέχεια την κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας στη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Είπε, επίσης, ότι οι μεταρρυθμίσεις που ζητάει το ΔΝΤ σε ορισμένους τομείς της ελληνικής δημόσιας δομής έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και ότι όσο καθυστερούν τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός, ενώ προέβλεψε ότι η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί έως το Πάσχα.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας και για το αν πρόκειται να συνεχίσει να ζητά εκλογές, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε ότι με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές συντάσσεται και το 80% του ελληνικού λαού, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ