Το «αλάνθαστο» πολιτικό αισθητήριο του Άδωνη Γεωργιάδη είναι γνωστό ακόμα και στη Μαγαδασκάρη. Οι πολιτικές… κωλοτούμπες του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσες πολλές – από την εποχή ακόμα που εκλεγόταν με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη – που αναμφίβολα τον κατατάσσουν μεταξύ των πρώτων ολόκληρου του πλανήτη.

Ο κ. Γεωργιάδης «έσπασε» χθες και το ρεκόρ ταχύτητας για μια ολοκληρωμένη πολιτική κυβίστηση, κάτι το οποίο τον κατατάσσει εύκολα στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποθέωσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη, για την «εμπνευσμένη» – όπως τη χαρακτήρισε – ομιλία του στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

«Πρόεδρε της @ONNED Βασίλη Γεωργιάδη, έκανες μία εμπνευσμένη ομιλία. Σου εμπιστευόμαστε τη νεολαία μας #syn_onned16», έγραψε χαρακτηριστικά.

adonis2

Τρεις μέρες μόνο μετά και αφού έχει προκληθεί το φιάσκο της χρονιάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει την απόφαση να «κόψει» την ΟΝΝΕΔ από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης ολοκλήρωσε μεγαλοπρεπώς την κωλοτούμπα του.

«Η απόφαση του @kmitsotakis για την @ONNED είναι ευκαιρία να αγκαλιάσουμε όλους τους νέους, είναι ώρα να ονειρευτούμε τα πάντα από την αρχή», «τουίταρε» με σθένος…

adonis1

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ