Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση μπήκε ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο καταγγέλλει για παραβίαση του νόμου για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης έχοντας ως αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Άδωνι Γεωργιάδη, γράφει για το «βεβαρυμένο παρελθόν» του:

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010, παραβίασε τον νέο τότε νόμο 3870 για την πάταξη του μαύρου π…

Posted by Giannis Ragkousis on Monday, January 18, 2016

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010, παραβίασε τον νέο τότε νόμο 3870 για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Από την ανεξάρτητη επιτροπή ανωτάτων δικαστικών που είχαμε νομοθετήσει για να εξετάζει καταγγελίες και να πραγματοποιεί ελέγχους του επιβλήθηκε ποινή και πρόστιμο. Το 2014, η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Γεωργιάδης, με ειδική ρύθμιση νόμου (καλοκαίρι και νύχτα) του διέγραψε και την ποινή και το πρόστιμο.

Συμβαίνει άραγε κάτι αντίστοιχο για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση όταν παραβιάζουν έναν νόμο ; Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας… Η παρασιτική, παλαιοκομματική Ελλάδα είναι εδώ;»

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ