Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, σε συνέντευξή του στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Νέας Υόρκης.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δήλωσε δυσαρεστημένος που οι περισσότεροι πολιτικοί στην Ελλάδα υποστηρίζουν είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον Παναθηναϊκό, ή την ΑΕΚ και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ονειρεύεται πρωθυπουργό ΠΑΟΚτσή και διάλυση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

«Όλοι οι πολιτικοί που μιλάω μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης και συνέχισε: «Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως».

Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε και για τον Νίκο Φίλη και τα όσα είχε πει για τη γενοκτονία των Ποντίων. «Θεωρώ ότι με την αυτογνωσία και τον σεβασμό ο υπουργός παιδείας έπρεπε να παραιτηθεί. Όχι να απαιτούμε, ο ίδιος έπρεπε να πει «με συγχωρείτε κάποιον πλήγωσα». Έπρεπε να φύγει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τα όσα είπε:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ