Νέο θετικό σήμα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μέσω συνέντευξης ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς –και επί σειρά ετών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Φώτης Κουβέλης, δηλώνοντας έτοιμος να πει το «ναι» στην συμπόρευση του με την Κουμουνδούρου.

Σε μια περίοδο που οι «συζητήσεις» και οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό έχουν «φουντώσει», ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «SBC» τόνισε πως «εφόσον υπάρξει μια ευρύτερη πρόσκληση, είναι θετικός προς τη στήριξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο και την κοινωνία».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φώτης Κουβέλης, μετά την ανάληψη του κόμματος από τον κ. Θεοχαρόπουλο και την συμπόρευση της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος στην ίδρυση της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η οποία μάλιστα πραγματοποιεί στις 23 Ιανουαρίου πανελλαδική συνάντηση που θα καθορίσει τις μελλοντικές της κινήσεις.

Μάλιστα, ο κ. Κουβέλης, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τη δέσμευση να πραγματοποιήσουν σύντομα συνάντηση και από κοντά.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ