Ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αύριο Τετάρτη. Ο Πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων, αρχικά με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου και με Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Επίσης, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού και του πρωθυπουργού της Εσθονίας από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κ. Guido Raimondi και τον Έλληνα δικαστή στο ΕΔΔΑ κ. Λίνο Αλέξανδρο Σισιλιάνος.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

  • 10:30 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Thorbjørn Jagland
  • 11:00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Pedro Agramunt
  • 11:30 Συνάντηση με τους Έλληνες Βουλευτές που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης
  • 13:00 Γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού και του Πρωθυπουργού της Εσθονίας, (προεδρεύουσα χώρα στο ΣτΕ), κ. Taavi Rõivas, από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης
  • 14:30 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κ. Guido Raimondi, και τον Έλληνα Δικαστή στο ΕΔΔA, κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνος
  • 15:30 Ομιλία στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ