Όσο κι αν οι χειροκροτητές του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθούν να εμφανίσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως μέγα «μεταρρυθμιστή», το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει θολό και έωλο.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζοντας το πολιτικό και ιδεολογικό έλλειμμα του κ. Μητσοτάκη, δεν παραλείπει να συντηρεί τις πιέσεις προς τον αντίπαλό του, προκειμένου να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός σε όλες τις «μονομαχίες» του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. επιμένει να ζητά απάντηση σε ένα πολύ συγκεκριμένο και απλό ερώτημα: «Ποια είναι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη;».

Μέχρι στιγμής, οι απαντήσεις που έχει δώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -στις τέσσερις, συνολικά, «συναντήσεις» με τον κ. Τσίπρα στο στίβο του κοινοβουλίου- εξαντλούνται σε σκίτσα, στην εφαρμογή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος (που θα οδηγήσει σε μειώσεις κύριων συντάξεων και κατάργηση επικουρικών) και σε αλλαγές στα… ευγενή ταμεία.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ