Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον έχουν χαρακτηρίσει πολλάκις και μάλιστα με χιλιάδες επίθετα. Σίγουρα ποτέ δεν τον έχουν χαρακτηρίσει ως «πολύ μεγάλη ελπίδα για την πορεία της πατρίδας μας». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Μητροπολίτη Άνθιμο, τον οποίο επισκέφτηκε ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΔ, ενόψει της αυριανής προεκλογικής συγκέντρωσης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, στις 7μ.μ.

«Αύριο έχω τη μεγάλη προεκλογική ομιλία στο Βελλίδειο και δεν μπορούσα παρά να ξεκινήσω με την ευλογία του Παναγιωτάτου. Ήρθα να πάρω την ευλογία του» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Μητροπολίτης του ευχήθηκε «καλή επιτυχία», «ο Θεός μαζί του» και υπογράμμισε: «Αγαπώ και εκτιμώ τους πολιτικούς που φανερά αποκαλύπτουν τη μεγάλη αγάπη και την αφοσίωσή τους στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας και συγχρόνως που ομολογούν και την πίστη τους απέναντι στην Ορθοδοξία, στον Χριστό, στην Εκκλησία και στην ιερά μας παράδοση.

Αυτά τα έχει και τα δύο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και θα το εκτιμώ βαθύτητα και επειδή είναι και νέος στην ηλικία είναι μια πολύ μεγάλη ελπίδα για την πορεία της πατρίδας μας».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ