«Ανοιχτός» στην κατεύθυνση των κοινοβουλευτικών συμμαχιών δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις «απώλειες» που κατέγραψε το κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την χθεσινή ψηφοφορία στη βουλή.

«Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είπε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη διεύρυνση, είτε στο σύνολο της ασκούμενης πολιτικής, είτε και σε επί μέρους μεγάλα θέματα της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», απάντησε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η μείωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι κάτι που προβληματίζει την κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει.

«Φυσικά είναι κάτι που μας προβληματίζει και το παίρνουμε υπόψη μας, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα τα βγάλει πέρα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη να μειώσουμε την ανεργία, να βγάλουμε την Ελλάδα από την επιτροπεία των μνημονιακών δεσμεύσεων. Αυτός είναι ο στόχος και θα τον πετύχουμε», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ