Με εκφράσεις… πεζοδρόμιου επιτέθηκε βουλευτής της ΧΑ Χρήστος Παππάς στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ο «πράσινος» βουλευτής αναφέρθηκε, κάποια στιγμή της ομιλίας του, στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας πως είναι ντροπή το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες της επίθεσης. Συνεχίζοντας ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που έγινε νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας πως οι πολίτες δεν μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Ακριβώς σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Χρήστος Παππας, ο οποίος τον ρώτησε: «Τι συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη;», με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά πως «δεν απαντώ σε ανθρώπους που υποκλίνονται στην φωτογραφία του Χίτλερ». Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παππάς τότε άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «άντε γαμ… ρε μ@λ@κα» και κατόπιν βγήκε από την αίθουσα…

«Ακούσατε τις εκφράσεις. Δεν σας φοβάμαι κ. Παππά ελάτε εδώ να τα πείτε» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής να καταγραφούν οι εκφράσεις στα πρακτικά.

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ