Την αντίθεσή της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία στο ενδεχόμενο αλλαγής ορισμένων συμβόλων στο λογότυπο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πιστή στην τακτική και τη φρασεολογία του παρελθόντος η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποιεί – απειλώντας, μέσω του εκπροσώπου της, «να μη διανοηθεί κανείς να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο». 

Το αναγάγει μάλιστα σε μείζονος σημασίας ζήτημα, καθώς σύμφωνα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο , θα κατατεθεί σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας και τον υπουργό Εξωτερικών.

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων προχώρησε στον επανασχεδιασμό του λογότυπου, προβάλλοντας τη λέξη-κλειδί «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ» και διατηρώντας ταυτόχρονα το σήμα του με πιο ευδιάκριτους χαρακτήρες, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ξεκαθαρίζει επίσης πως είναι σαφές, ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής της ιστορικής ονομασίας αλλά, αντίθετα, το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, τιμώντας την ιστορία του, επενδύει στο αύριο με μία σειρά νέων, καινοτόμων υπηρεσιών και στρατηγική επιλογή, να αναδείξουμε τον εθνικό και διεθνή χαρακτήρα του Πρακτορείου και τη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ