Για αντιγραφή «στις θέσεις, στον ακτιβισμό, στις διαδικασίες, ακόμα και στις ομιλίες» κατηγορεί τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι ο Θάνος Τζήμερος, γεγονός ωστόσο που σύμφωνα με τον επικεφαλής της κόμματος «Δημιουργία Ξανά» είναι τιμητικό.

Το… ποτήρι ξεχείλισε, όμως, μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε στο πρόσφατο συνέδριο του Ποταμιού, την οποία οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη επικοινώνησαν ως την πρώτη στην Ελλάδα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε συνέδριο.

Ο Θάνος Τζήμερος, από την πλευρά του, σημειώνει: «Την πρώτη ηλεκτρονική ψηφοφορία την έκανε η Δημιουργία, ξανά το 2013. Την έστησαν εθελοντές πληροφορικάριοι, που όχι απλώς δεν πληρώθηκαν, αλλά πλήρωσαν για να λειτουργήσει το σύστημα, εκτός από την κατάθεση του πολύτιμου χρόνου τους. Έκανε, λοιπόν μετά από 3 χρόνια, και το Ποτάμι ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μπράβο του, αλλά είναι ψέμα. Θα μπορούσε να μην επιμείνει στην πρωτιά και απλώς να τονίσει την καινοτομία. Θα μπορούσε να πει: το πρώτο κοινοβουλευτικό κόμμα. Αυτό θα ήταν αλήθεια».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ