Δημόσια δήλωση που μπορεί να ληφθεί και ως υποκίνηση του εμπρησμού του στρατοπέδου Γιαννιτσών, έκανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, μία μέρα πριν το συμβάν.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, την Παρασκευή (26/2) το βράδυ, μια μέρα πριν την πυρπόληση του στρατοπέδου των Γιαννιτσών, ο Ι. Τζαμτζής ακούγεται ξεκάθαρα να καλεί σε «δυναμικές αντιδράσεις».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, λέει:

«Πέρα από τη διαβούλευση, πέρα από τις συνεννοήσεις, πέρα από το ότι βουλευτές, περιφερειακοί, αυτοδιοίκηση και φυσικά η δημοτική αρχή μπροστά, θα πρέπει να υπάρξουνε όλες οι απαιτούμενες παραστάσεις και ενέργειες, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει, πιστεύω, αν ήμουν Δήμαρχος θα το έκανα… να μπλοκάρω το χώρο ώστε να μην υπάρξει κάποιος αιφνιδιασμός…. – Αυτό το κέντρο συγκέντρωσης ουσιαστικά, φιλοξενίας μεταναστών στα Γιαννιτσά αλλά και οπουδήποτε στο Νομό δεν μπορεί να γίνει. Από κει και πέρα, ξεκάθαρα πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει δυναμική αντίδραση.»

Θυμίζουμε πως ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι ο βουλευτής που είχε πει το αμίμητο που οι βουλευτές «ξεραίνουμε το σκ..το μας για να ζήσουμε»:

 

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ