Δεν είναι αστείο. Έτσι push-άρεται επικοινωνιακά. Ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου του Ποταμιού, το οποίο ξεκινάει σήμερα, θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για να βγει η χώρα από την κρίση!  

Ο κ. Θεοδωράκης θα αναφερθεί και στα όσα λέγονται περί συνεργασιών. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα απευθύνουν χαιρετισμό η Φώφη Γεννηματά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ας έχει το νου του στις πόρτες ο Σταύρος. Μη τυχόν και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φύγει αγκαζέ με 3-4 βουλευτές του Ποταμιού από την αίθουσα…

Κοινωνιολογική προσέγγιση προτύπων:

Εκσυγχρονιστής: Μεταμοντέρνος Πασόκος (Ι, ΙΙ), παλαιάς κοπής, που πέταξε τα καρώ πουκάμισα και κούρεψε – περιποιήθηκε το μούσι της άλλοτε κλαδικής, με ξυριστική στη σκάλα (2-3). Είναι ο τύπος που έβαλε στα ζιβάγκο φωτιά και Burberry… / Dress Code: Γυαλιά οράσεως χωρίς σκελετό, σουέτ (μανία), σταθερός στην αντίθεση γαλάζιο – σοκολά, επώνυμα ρούχα γενικώς / Αξεσουάρ: handsfree.

-Μεταρρυθμιστής: Μεταμοντέρνος Πασόκος (ΙΙΙ), πλήρως απενοχοποιημένος από το σοσιαλιστικό παρελθόν του. Θαυμαστής του Γκι Φέρχοφστατ, πούρος Ευρωπαϊστής, ένας «εκσυγχρονιστής» που δεν ντρέπεται να δηλώσει φαν του Κυριάκου. Dress Code: Κρύβει επιμελώς τις ακριβές μάρκες (δεν το σηκώνει η εποχή), λεπτή μαύρη γραβάτα, ελαφρώς αταίριαστοι χρωματικά συνδυασμοί, επιμελώς ατιμέλητος / Αξεσουάρ: σακίδιο (προαιρετικά), γυαλιά οράσεως με κορδόνι λαιμού, tablet.

THEODORAKHS_SIMITHS_BENIZELOS

MHTSOTAKHS2

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ