Με τον… θηλασμό αποφάσισε να ασχοληθεί αυτή τη φορά ο εμπνευστής των #παραιτηθείτε, Στάθης ΣτάικοςIskar Azif ή anti-syriza fighter), αφού προσβάλλεται η αισθητική του βλέποντας μια γυναίκα να θηλάζει .

Ο λόγος για τη βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βραζιλίας (PCdoB), Manuela D’ Avila, η οποία θήλασε το παιδί της στα έδρανα της Βουλής. Η D’ Avila, είναι βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Βραζιλίας στο τοπικό κοινοβούλιο της πολιτείας Rio Grande do Sul.

Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για γυφτιά, η κακομοιριά, και ασέβεια. Όλα αυτά για έναν θηλασμό. Ή μάλλον για έναν… αριστερό θηλασμό!

iskra 1

Φυσικά το ποστ από μόνο του δεν αρκούσε, αφού παραήταν «ευγενικό» για τα δεδομένα αυτού του γίγαντα του φιλελεύθερου μετώπου και έτσι πέρασε και στα σχόλια…

σχολια

Προφανώς όμως λόγω της κατακραυγής από τα social media ο anti-syriza fighter των #παραιτηθείτε, αποφάσισε να αλλάξει το περιεχόμενο της ανάρτησής του, κάνοντας μια προσπάθεια, που δεν πείθει κανέναν, να αποδείξει ότι δεν είναι τελικά και τόσο σεξιστής και ότι δεν κατηγορεί γενικώς το δημόσιο θηλασμό.

Φυσικά τα παραπάνω σχόλια δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να σκεφτεί κανείς κάτι λιγότερο αρνητικό για τον ίδιο.

iskra 2


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ