Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη είχε σήμερα Τετάρτη στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Ψινάκης, ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για τη συνδρομή της ελληνικής Πολιτείας κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε πρόσφατα στην Κίνα και τον ενημέρωσε για τις συμφωνίες που πραγματοποίησε για την προσέλκυση επενδύσεων.

Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από τη συνάντηση, σχολιάζοντας με μεγάλη δόση χιούμορ:

«Αντί να με πετάξει με τις… κλωτσιές, ενθουσιάστηκε μου είπε χίλια μπράβο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Πεκίνο στις 2 Ιούλιου που εκεί μαζί κάτι μου λέει ότι μαζί θα κάνουμε θαύματα…!!! Χίλια ευχαριστώ Υπουργέ μου για την βοήθεια και την συμπαράσταση!!!», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Επισκέφτηκα τον Υπουργό Εξωτερικών @NikosKotzias για να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα των επαφών μου και τις συμφωνίες που έκλεισα στο ταξίδι μου στην Κίνα και αντί να με πετάξει με τις…κλωτσιές ,ενθουσιάστηκε μου είπε χίλια μπράβο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Πεκίνο στις 2 Ιούλιου που εκεί μαζί κάτι μου λέει ότι μαζί θα κάνουμε θαύματα…!!! Χίλια ευχαριστώ Υπουργέ μου για την βοήθεια και την συμπαράσταση!!! #marathonafoundation🇬🇷

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ