Ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του μιντιακού κατεστημένου. Φυσιολογικό.

Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι η συμπεριφορά τους στη Βουλή.

Όταν, στη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, πήρε το λόγο ο Νίκος Παππάς για να απαντήσει στα λεγόμενα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Λοβέρδος φώναζε (πάλι) και απαιτούσε (πάλι) να πάρει με το ζόρι το λόγο, ασχέτως αν πριν λίγα λεπτά μιλούσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η λυσσασμένη συμπεριφορά του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν τέτοια που ανάγκασε τον υπουργό Επικρατείας να του παραχωρήσει το λόγο. Ο κ. Λοβέρδος αντί να καταθέσει τις απόψεις του επί της τροπολογίας αρκέστηκε στο σχολιασμό της κ. Χριστοδουλοπούλου -που προεδρεύει- επειδή δεν του έδινε το λόγο.

«Είστε προβληματικός τελικά κ. Λοβέρδο!» είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου, ενώ κατά τη διάρκεια της ετσιθελικής  παρέμβασης του Λοβέρδου επισήμανε προς τον πρώην υπουργό: «Προς τι τέτοια επιμονή; Είναι τα δελτία ειδήσεων τώρα;», προκαλώντας γέλιο στο υπόλοιπο σώμα.

Ο κ. Λοβέρδος συνέχισε με τραμπουκισμούς, φωνάζοντας πως «κι αν δεν τον δώσετε (σ.σ. το λόγο) εσείς θα τον πάρουμε μόνοι μας».

Κάτι που προκάλεσε την πληρωμένη απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου: «Τις απειλές όπου περνάνε»!

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ