Αιφνιδιαστική έφοδο πραγματοποίησαν στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία του επικεφαλής της Παναγιώτη Λαφαζάνη, όχι στο Νομισματοκοπείο αλλά στο ξενοδοχείο Χίλτον, όπου διεξάγονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους υπουργούς και τους εκπροσώπους των θεσμών.

Ôï ìÝëïò ôçò ÐïëéôéêÞò Ãñáììáôåßáò ôçò ËáúêÞò Åíüôçôáò ÄçìÞôñçò Óôñáôïýëçò (Ê) ìéëÜåé ìå ôçëåâüá óôçí óõãêÝíôñùóç äéáìáñôõñßáò ðïõ ðñáãìáôïðïéïýí óôåëÝ÷ç êáé ìÝëç ôçò ËáúêÞò Åíüôçôáò, Ýîù áðü ôï îåíïäï÷åßï ×ÉËÔÏÍ, üðïõ äéåîÜãïíôáé ïé äéáðñáãìáôåýóåéò ôùí áñìüäéùí õðïõñãþí ìå ôï «êïõáñôÝôï», ôçí ÐÝìðôç 10 Ìáñôßïõ 2016. ÁÐÅ ÌÐÅ/ÁÐÅ ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη της ΛΑΕ, προχώρησαν σε κατάληψη της κεντρικής εισόδου του Χίλτον, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Quartet Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση», «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», «τα ισοδύναμα τους είναι μια απάτη, όχι άλλα βάρη στων εργατών την πλάτη» κ.α.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, έξω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Το μήνυμα της σημερινής κατάληψης της εισόδου στο Χίλτον είναι απλό: Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα, να συντριβεί και να πέσει η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και μαζί της όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ριζοσπαστική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας