Έναν επιπλέον δείκτη παρατηρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα «γαλάζια» στελέχη προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για τις πιθανές επιδόσεις των 4 υποψηφίων στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Το διαδικτυακό στοίχημα.

Οι εταιρείες στοιχημάτων καταχωρούν τις αποδόσεις στους υποψηφίους σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους. Έτσι, όσο μικρότερη είναι η απόδοση ενός υποψηφίου, τόσο πιο πιθανή θεωρεί η εταιρεία την εκλογή του.

Τι αποδόσεις δίνουν λοιπόν σήμερα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι στοιχηματικές εταιρείες για το ποιος εκ των Άδωνι Γεωργιάδη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα, θα είναι ο επόμενος ηγέτης της ΝΔ;

  • Εταιρεία 1

stoiximan

  • Εταιρεία 2

vistabet

  • Εταιρεία 3

sportingbet

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εταιρειών στοιχήματος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίζει αυξημένες πιθανότητες εκλογής και ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Επίσης, παρατηρείται «χάσμα» των δύο προαναφερθέντων με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες εκλογής σύμφωνα με τις αποδόσεις που τους δίνουν οι εταιρείες.

Θα επιβεβαιωθούν οι αποδόσεις των εταιρειών ή θα έχουν την «επιτυχία» των δημοσκοπικών; Μένουν περίπου 24 ώρες για να το μάθουμε…

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ