Στη λίστα με τις μεγαλύτερες… κωλοτούμπες του, προστέθηκε η σημερινή δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με την προχθεσινή αποχώρηση των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συζήτηση για τη συμμετοχή πολιτικών σε εταιρείες με έδρα εκτός Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM» τόνισε σήμερα μεταξύ άλλων πως ίσως, τελικά, να μην ήταν σωστή η απόφαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ναι καλά, διαβάσατε. «Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση, να αποχωρήσει, από τη Βουλή η ΝΔ», δήλωσε, ενώ χθες – μία μέρα μετά το περιστατικό – υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης απόφασης όχι μία άλλα δύο φορές!

Στην πρώτη περίπτωση, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αφού τόνισε στον Άρη Πορτοσάλτε πως του έλειψε, είπε: «Η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε για να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε η υπόλοιπη αντιπολίτευση», ενώ λίγο αργότερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Alpha 989» υπογράμμισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποχωρήσει τουλάχιστον δέκα φορές ως αντιπολίτευση. Δηλαδή όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν φυγομαχία και άμα φεύγει η Νέα Δημοκρατία είναι φυγοδικία; Η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε για έναν και μόνο λόγο. Γιατί δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοβούλιο σαν να είναι τσίρκο. Σαν να είναι το σπίτι του».

Γελάστε ελεύθερα…

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ