Νέο επεισόδιο στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Ζωής Κωνσταντοπούλου αναμένεται να πυροδοτήσουν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος –ούτε λίγο, ούτε πολύ- την κατηγόρησε για εκμετάλλευση της πολιτικής της σταδιοδρομίας με στόχο τα προσωπικά οφέλη.

«Εγώ είμαι πενήντα χρόνια στην Αριστερά πλήρως ανιδιοτελώς, ποτέ δεν είχα ένα όφελος από την Αριστερά. Η Αριστερά για μένα ήταν και είναι ιδεολογία, είναι αγώνας, δεν είναι πολιτική για κάποιους δυστυχώς είναι πολιτική την οποία ξέρουν να την αξιοποιούν», δήλωσε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ενώ απαντώντας στο ερώτημα για τα υπονοούμενα που άφησε σχετικά με τον γοργό χρόνο της πολιτικής της ανέλιξης, είπε με νόημα: «Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς…»

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα επισήμανε επίσης ότι όχι μόνο δεν κάνει ζημιά η  Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντιθέτως, προκάλεσε μείωση της δύναμης της ΛΑΕ από τη στιγμή που δήλωσε τη συμμετοχή της στο κόμμα Λαφαζάνη: «Άκουσα ότι εμφανίζεται ότι η ΛΑ.Ε δεν μπαίνει στην Βουλή μόλις εμφανίστηκε και η κα Κωνσταντοπούλου, ο κ. Γλέζος που θα περίμενε κανείς να αυξηθεί η δύναμή τους βλέπετε ότι μειώνεται», κατέληξε ο ίδιος.

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ