Μπορεί η ΝΔ να βρίσκεται σε φάση μετακόμισης από τη Συγγρού στην Πειραιώς, ωστόσο εν εξελίξει βρίσκεται και μια ακόμη «μετακόμιση» (πιο σημαντική για ορισμένους «γαλάζιους» βουλευτές) και μάλιστα στη «λεβεντογέννα» Κρήτη.

Αν και η Βουλή είναι ακόμα ανοιχτή μια ανάσα πριν μπει ο «Πενταφάς» Αύγουστος, υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που φροντίζουν να πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις, είτε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, είτε σε φινετσάτες οργανωμένες πλαζ της παραλιακής.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που συνδυάζουν τις διακοπές με τις εσωκομματικές ζυμώσεις κι επιλέγουν προορισμούς όπως π.χ. την Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, μια ομάδα περίπου δεκαπέντε «γαλάζιων» βουλευτών (ανάμεσά τους και κόρη βουλευτή της ΝΔ της Β’ Αθηνών), προσκλήθηκαν σε ξενοδοχείο της «λεβεντογέννας», το οποίο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο μεγάλου «τζακιού» της ΝΔ.

Και φυσικά δεν απάντησαν αρνητικά στην πρόσκληση. Βλέπετε η Κρήτη, τελευταία, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής προορισμός για την ΚΟ της ΝΔ, καθώς εκεί βρίσκεται συχνά ο πρόεδρος του κόμματος. Συνεπώς, όλοι προσδοκούν σε μια «τυχαία» συνάντηση μαζί του…

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ