Ασταμάτητος ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης μιλώντας σε ραδιόφωνο της Κρήτης. Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι «ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο» είπε και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση η οποία όπως ανέφερε ψήφισε το μνημόνιο αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη και αναφερόμενος στις διατάξεις για τους αγρότες είπε ότι «τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα». Στόχος του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι να εξαιρεθούν τα μικρά κεφάλαια.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν… αφοπλιστικός. «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@λ@κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;» υποστήριξε ο βουλευτής.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ