Σε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας την χθεσινή ρητορική του στο ντιμπέιτ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, o πρόεδρος της ΝΔ είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι «είναι διαπλεκόμενοι μέχρι το μεδούλι, όπως οι ίδιοι οι σύντροφοί τους καταγγέλλουν». Ταυτόχρονα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι «αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα πάω πρώτα στον Αλέξη Τσίπρα, για το σχηματισμό κυβέρνησης», υποστηρίζοντας ότι «έχουμε μια σκληρότατη πραγματικότητα, η οποία δεν αντιμετωπίζεται με δήθεν αριστερά ή κεντροδεξιά συννεφάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να μην προδικάζει την απόφαση των πολιτών, πριν την κάλπη, και χαρακτήρισε «συναρχηγό» του ΣΥΡΙΖΑ τον Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη λίστα Λαγκάρντ. Αναφέρθηκε επίσης στη συμφωνία σημειώνοντας πως «μόνο με τις μεταρρυθμίσεις θα υπάρξει περιθώριο βελτίωσης της συμφωνίας, αλλά ο Τσίπρας δεν πιστεύει σ’ αυτές» και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα λάθη του κόστισαν 90 δις ευρώ στην οικονομία και ότι ήξερε πως οι τράπεζες θα κλείσουν.

«Μας είπε ότι πάει σε εκλογές επειδή τον έριξαν, αλλά δεν δοκίμασε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και προειδοποίησε ότι δεν είναι « δεδομένη η στάση της Ν.Δ. στις ψηφοφορίες για τους εφαρμοστικούς νόμους».

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ