Μόνο ως επιτυχημένη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας σημείωσε ένα «επικό αυτογκόλ» στην προσπάθειά της να επιτεθεί στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Η κ. Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια του αντιπολιτευτικού της «οίστρου», έκανε το λάθος να αναφερθεί στο θέμα της επένδυσης της Eldorado Gold στις Σκουριές Χαλκιδικής. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η μόνη επένδυση που υπήρξε, ήταν η επένδυση της κ. Μπακογιάννη στους έχοντες ασθενή μνήμη, αφού η απάντηση του κ. Σκουρλέτη ήταν τουλάχιστον αποστομωτική.

Για την ακρίβεια, έχασε τα λόγια της η κατά τα άλλα λαλίστατη βουλευτής της ΝΔ, όταν ο κ. Σκουρλέτης, της «υπενθύμισε» πως το 2012, όταν ήταν εκτός ΝΔ και αρχηγός του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία, ήταν κατά της επένδυσης της Eldorado Gold στη Χαλκιδική. Τι άλλαξε μέσα σε 3-4 χρόνια ώστε να υπάρξει αυτή η «κυβίστηση» στο εν λόγω θέμα, μόνο η κ. Μπακογιάννη γνωρίζει.

Δείτε το βίντεο:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ