Με τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου κ. Elhadj As Sy θα συναντηθεί σήμερα, στις 10:00 το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. As Sy βρίσκεται στην Αθήνα, πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, ενώ το παρών στη συνάντηση θα δώσει είναι και ο Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο κ. Elhadj As Sy, θα έχει συναντήσεις με ανώτατα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και κυβερνητικούς αξιωματούχους με αντικείμενο το προσφυγικό.

Μετά τη συνάντηση του κ. Γιάννη Μουζάλα με τον κ. Elhadj As Sy θα ακολουθήσει, στις 10:30, κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συναντήσεις με τη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό θέμα.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς,ο κ. Μουζάλας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ,  Ιωάννη Πλακιωτάκη και  Κωνσταντίνο Τασούλα.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ