Περιμένουμε από τη Νέα Δημοκρατία να πει δημοσίως τις θέσεις της για τα εργασιακά, απαντά το Μαξίμου στην αξιωματική αντιπολίτευση, μετά το αιχμηρό σχόλιό της, το οποίο πυροδότησε η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το Μαξίμου «δηλώνει ικανοποιημένο» που η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στην πολιτική, μετά τον προχθεσινό της διασκορπισμό, ενώ την καλεί να παρουσιάσει τις θέσεις της για τα εργασιακά, για τα οποία «εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη.

«Είναι πολύ θετικό που η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε, έστω και δια δελτίων τύπου, στην πολιτική, μετά τον προχθεσινό της διασκορπισμό», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η ΝΔ, για να συνεχίσουν «Περιμένουμε τις θέσεις της για τα εργασιακά, για τα οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη. Ελπίζουμε να έχει θέσεις και, κυρίως, να επιθυμεί να τις πει δημόσια. Διότι πριν από μερικές ημέρες, που της απευθύναμε σχετικό ερώτημα, προτίμησε να πετάξει θεαματικά την μπάλα στην εξέδρα», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ