«Μόνος τρόπος να ελεγχθούν τα παράτυπα πτυχία είναι με εξετάσεις», δήλωσε η πρώην υπουργός Παιδείας και στέλεχος της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, στην ΕΡΤ, κάτι όμως που δεν έγινε από το 2007 ως σήμερα, αποδεχόμενη ότι ο νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ από τότε ως σήμερα.

Αντίστοιχες, υπενθυμίζουμε ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς προστατεύουμε τη νομιμότητα και νομιμότητα είναι ο νόμος της κ. Γιαννάκου».

Παράλληλα ο κ Φίλης επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη, αλλά και τους υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για υποκριτική στάση και διπρόσωπη πολιτική συμπεριφορά….

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι υπουργοί Παιδείας και Δημόσιας Διοίκησης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μητσοτάκη, δεν έπραξαν τίποτα για την αντιμετώπιση του θέματος μετά το 2007.Σήμερα, ο πρώην υπουργός απολύσεων και διωγμών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων κ. Μητσοτάκης τολμά να κάνει λόγο για πρόκληση και φαυλότητα. Αιδώς Αργείοι!», είπε χαρακτηριστικά.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ