Από σύμβουλος του τότε Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη, το 2009, στη συνέχεια διορισμένος -με απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα– στη θέση του Γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, στην «αγκαλιά» του Ποταμιού, ακολούθησε η παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος και το «κλείσιμο ματιού» στην…μεταρρυθμιστική Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

Ο λόγος για τον κ. Χάρη Θεοχάρη, του οποίου καθώς φαίνεται, οι…φιλοδοξίες δεν σταματούν ποτέ και πουθενά.

Μπορεί να είχαν περάσει μονάχα λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση της αποκαλυπτικής συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου, αλλά ο ίδιος έσπευσε να «βγάλει λάδι» την στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας.

«Ζητάει λιγότερα μέτρα το Ταμείο», έγραψε, το περασμένο Σάββατο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Θεοχάρης.

Και να που σήμερα, ξεδιπλώνοντας τη σκέψη του επί του θέματος, χωρίς ίχνος αναστολών, μας αποκάλυψε την πραγματική του θέση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης: «Η θέση του ΔΝΤ είναι θετικότερη από αυτή της κυβέρνησης για τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».

Κρίμα που δεν πρόλαβε ο κ. Θεοχάρης να διεκδικήσει την ηγεσία του Ταμείου καθώς πρόσφατα ανανέωσε της θητείας της κ. Λαγκάρντ.

Δεν πειράζει ωστόσο. Διότι πάντα υπάρχει η Νέα Δημοκρατία.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ