Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα απάντησε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος σε όσους επιχείρησαν να παρερμηνεύσουν δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, προκειμένου να τον συνδέσουν με σενάρια περί δραχμής.

«Το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν εξυπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλοςδήλωση η οποία ήταν αρκετή για «ορισμένους» ώστε να του αποδώσουν -εμμέσως πλην σαφώς- «φλερτ» με τη δραχμή και με αυτόν τον τρόπο να επαναφέρουν την επιχειρηματολογία της καταστροφής και του κινδύνου για Grexit.

«Σαν δε ντρέπονται λέω εγώ», απάντησε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, προσθέτοντας πως «το ένα εκατοστό της βαθιάς μόρφωσης, της αίσθησης του καθήκοντος και του σεβασμού του δημοσίου συμφέροντος να είχαν από αυτό που διαθέτει ο Παυλόπουλος, θα έτρεχαν να κρυφθούν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό».

Η απάντηση του κ. Αντώναρου συνοδεύεται από άρθρο, στο οποίο «φωτογραφίζονται» ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις και δεν είναι άλλοι από τους περιβόητους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ