«Με πούλμαν θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο Άδωνις Γεωργιάδης», διαβάζουμε σε μια σειρά από ρεπορτάζ του Τύπου, τα οποία επικαλούνται πληροφορίες από το «περιβάλλον» του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν, ο κ. Γεωργιάδης σχεδιάζει το πούλμαν να φέρει το έμβλημα και τα χρώματα της ΝΔ αλλά και τη φωτογραφία του ίδιου ενώ πρώτη στάση του αναμένεται να είναι οι –πολύπαθες- Σκουριές (γιατί στη ΝΔ δεν πιστεύουν στον λαϊκισμό…).

590_6198f9cf1880f2bf6a9183a6c9e0f9a7Δεν είναι λίγοι αυτοί που παραλληλίζουν την στρατηγική του πρώην υπουργού με αυτή του…Μπάρακ Ομπάμα (τι άλλο θα διαβάσουμε) την τακτική του οποίου –αναφέρουν τα ρεπορτάζ- «έχει μελετήσει ο κ. Γεωργιάδης».

Πέραν της τραγελαφικής σύγκρισης,που επιχειρείται από μια σειρά μέσων, του Αμερικανού Προέδρου με τον Γεωργιάδη, ενδιαφέρον θα είχε να υπενθυμίσουμε κάτι από το πρόσφατο παρελθόν. Ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ είχε επιχειρήσει μια αντίστοιχη «στρατηγική».

Και συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον «Νομάρχη της καρδιάς μας», γνωστό ως Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος στην προεκλογική περίοδο του 2012 είχε «οργώσει» τη Β. Ελλάδα με ένα βανάκι.

Οι συνειρμοί με περιφερόμενους θιάσους, μάλλον αδικούν τους θιάσους.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ