Με αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνείας αντιμετωπίζουν πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις «επιθέσεις» που δέχονται τις τελευταίες ώρες από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την υπόθεση του Γιάννη Μουζάλα και (κυρίως) για την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος να στηρίξει «μέχρι το τέλος της 4ετιας» τον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους ράφτες του Ποταμιού που για μία ακόμη φορά έραψαν τσάμπα κοστούμι. Θα περιμένουν καιρό εκεί στο γκρίζο Ποτάμι να κάνουν πράξη τα σχέδια και τις επιδιώξεις των αφεντικών τους, που δεν είναι άλλα από το να βάλουν σώνει και καλά τον δικό τους άνθρωπο στην κυβέρνηση, προκειμένου να αποτρέψουν τη διαλεύκανση των σκανδάλων της διαπλοκής» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στο «Ποτάμι».

«Είναι πασίγνωστο, άλλωστε, ότι ο αρχηγός του Ποταμιού υπηρέτησε πιστά το καθεστώς Σημίτη και κατόπιν τον μοιραίο άνθρωπο για την Ελλάδα, Γιώργο Παπανδρέου» καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ