«Άλλο πράγμα η συνεννόηση και συνεργασία κι άλλο αποστασία» ήταν η απάντηση της Φ. Γεννηματά, θέλοντας να στείλει σαφές μήνυμα προς στελέχη και βουλευτές του κόμματος, που πιθανόν βλέπουν ως θετικό γεγονός την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και σχολιάζοντας τη χθεσινή τοποθέτηση του βουλευτή του κόμματος Λεωνίδα Γρηγοράκου με την οποία χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «καλό πολιτικό».

«Είναι δεξιός» είπε στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας την φράση της για τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη («χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ»), τονίζοντας στη συνέχεια ότι διαφωνεί πλήρως με τη λογική συγκρότησης μετώπου φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων «γιατί διχάζουν».

Η κ. Γεννηματά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και άλλα επώνυμα στελέχη και προσωπικότητες για την ταχύτερη και ουσιαστικότερη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε σοσιαλδημοκρατικό πόλο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό, προτείνοντας την πλήρη και ταχύτερη εφαρμογή του νόμου 3863/10 με τις αναγκαίες χρονικές προσαρμογές, η οποία όπως είπε δίνει τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των δεσμεύσεων του τρίτου μνημονίου.

Διαβάστε επίσης:

-Επιμένει ο Λ. Γρηγοράκος αφήνοντας αιχμές για την Φ. Γεννηματά!

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ