Την παντελώς διαφορετική αντιμετώπιση των απεργιών και των συγκεντρώσεων από τα τηλεοπτικά δίκτυα, ανάλογα με ποιο κόμμα βρίσκεται στην κυβέρνηση, επιδίωξε να καταδείξει ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε αρχικά την ενιαία στάση που είχαν κρατήσει τα κανάλια κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, όταν, όπως χαρακτηριστικά είπε, «ούρλιαζαν για να υπογράψει η κυβέρνηση μια συμφωνία» αλλά και αντίστοιχα, όταν στο πρόσφατο παρελθόν, (με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση) επίσης «κραύγαζαν» ότι «βλάπτεται ο τουρισμός, κλείνει το κέντρο και για σαμποτέρ της ελληνικής οικονομίας», σε κάθε απεργία ή συγκέντρωση.

Μιλώντας συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε λόγο για δημοσιογράφο που χθες, Πέμπτη, ανήμερα της γενικής απεργίας μιλούσε για 500.000 κόσμο στη χθεσινή συγκέντρωση!

«Κάποιοι παίζουν με την αναμπουμπούλα», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, καλώντας τα κανάλια ΣΚΑΙ, Mega και ΑΝΤ1 να δείξουν χωρίς σχολιασμό τα βίντεο από το πώς παρουσίαζαν τις αγροτικές κινητοποιήσεις το 2012 ή το 2013.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ