Ομάδα αναρχικών, με την ονομασία Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ», ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του στρατού στου Γουδή.

Με ανάρτησή τους στον ιστότοπο, Indymedia, γνωστοποιούν πως εισέβαλαν στη στρατιωτική εγκατάσταση το περασμένο Σάββατο (25/6), κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο Νίκος Μπελογιάννης και έκαψαν ένα στρατιωτικό τζιπ.

«Το βράδι του Σαββάτου 25/6 διεισδύσαμε σε μια εγκατάσταση του εθνικού στρατού στο Γουδί, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο κομμουνιστής αγωνιστής Νίκος Μπελογιάννης τον Μάρτη του 1952 και κάψαμε ένα στρατιωτικό τζιπ. Η εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήσαμε ήταν μια πράξη αντίστασης στην ένοπλη εξουσία και τον εθνικισμό του ελληνικού κράτους.

Ο πόλεμος ενάντια στο μιλιταρισμό είναι ταξικός πόλεμος ενάντια στον ίδιο το καπιταλισμό. Για να ανατρέψουμε το κόσμο της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, πρέπει να γκρεμίσουμε τους κρατικούς και τους ιδιωτικούς στρατούς, που είναι η αιχμή της ταξικής κυριαρχίας και του ιμπεριαλιστικού πολέμου», αναφέρεται μεταξύ άλλων…


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ