Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού εξήγησε σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Θεοχάρης.

«Αν το Ποτάμι θέλει να στρίψει την κάτω στροφή που έχει πάρει, πρέπει να αγκαλιάσει και το Ποτάμι των ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν, είδαν και για κάποιους λόγους απογοητεύτηκαν», είπε ο κ. Θεοχάρης και συνέχισε: «εφόσον έχω συγκεκριμένες διαφωνίες, επέλεξα να δώσω τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε ο Πρόεδρος να βάλει έναν άνθρωπο που να απηχεί τις απόψεις του και ως βουλευτής να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να βοηθήσω το Ποτάμι».

Ο κ. Θεοχάρης διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής ή ανεξαρτητοποίησής του λέγοντας ότι θα παραμείνει στο κόμμα.

Σε ό,τι αφορά την ομιλία του στο Συνέδριο είπε ότι «δεν αμφισβήτησα την ηγεσία αλλά έκανα συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε δύο τρία σημεία» είπε και πρόσθεσε ότι η αντίθεση του Ποταμιού σε σχέση με την Κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη.

«Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί» συμπλήρωσε.

«Το Ποτάμι πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία ώστε να μπορέσει να παίξει τον καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου που τώρα είναι κατακερματισμένο» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό video:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ