Ως μνημείο κοινοβουλευτικού λόγου θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί – μέρα που είναι – η ομιλία του βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, στο πλαίσιο της συζήτησης για το ν/σ που αφορά στο προσφυγικό.

«Το Μαξίμου δηλώνει πως με τους πρόσφυγες θα λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα και αυτό των επενδύσεων. Ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως η Ειδομένη είναι Νταχάου. Την ίδια στιγμή που ο ανεκδιήγητος υπουργός Πολιτισμού δηλώνει πως η Ειδομένη αποτελεί τιμή για τη χώρα. Τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, ο οποίος κατάντησε τον πολιτισμό να είναι μόνο τα κείμενα του Σάββα Ξηρού και η αριστερή ιδεολογία της τσουτσούνας», είπε και συνέχισε: «Θα πρέπει να συμμαχήσουμε, με ένα σκοπό, να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να κηρύξουμε νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο μας…»

Τα παραπάνω προκάλεσαν την έκρηξη του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή του Ποταμιού να ανακαλέσει, χωρίς ωστόσο να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά του. Αντίθετα, ο κ. Φωτήλας απάντησε με ύφος μπλαζέ: «Μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κ. συνάδελφος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 8.30’’ του video και την παρέμβαση του κ. Φάμελλου λίγο πριν το τέλος:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ