Σε συνέντευξή του πριν από λίγα λεπτά στην ΕΡΤ, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως σε αντίθεση με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη που διακατέχονται από προσωπική αντιπάθεια για τον Αλέξη Τσίπρα, αυτός έχει μόνο πολιτικές διαφωνίες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, συνέχισε λέγοντας: «Είναι καινούργια η Γεννηματά που τόσα χρόνια διορίζανε, τρώγαν και κλέβανε; ή μήπως ο Θεοδωράκης, 17 χρόνια στην ΕΡΤ, τρόφιμος του ΠΑΣΟΚ; Με λέει “λαγό” της κυβέρνησης ο Κουτσούμπας! “Λαγός” είναι ο Κουτσούμπας και το κόμμα του που το 89 κάνανε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη!

Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά του στον Κώστα Καραμανλή.

«Aν o νέος αρχηγός της ΝΔ κάνει τον σκληρό, δεν στηρίξει την κυβέρνηση και υπάρχει κίνδυνος GREXIT, πιστεύω πως ο Καραμανλής που τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο, θα διαφοροποιηθεί και θα στηρίξει τον Τσίπρα», είπε ο Β. Λεβέντης.

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να συμμετάσχει μόνος του σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο σε μια οικουμενική μαζί και με τη Ν.Δ., γιατί, «μόνο έτσι θα είναι σοβαρή η εικόνα της χώρας. Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έκπληξη προκάλεσε και η αναφορά του για την ΕΡΤ. «Ξανάνοιξε η ΕΡΤ, ποιο το όφελος του κράτους»;

Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και ρώτησαν τον κ. Λεβέντη αν το πρόβλημα ήταν η ΕΡΤ. «Όλα μαζί» απάντησε.

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ