Ολοένα και περισσότερο αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργήσει δική του πολιτική αργκό ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μια πολιτική αργκό, με βασικό συστατικό την άκρατη επιθετικότητα και την ειρωνεία. Άλλωστε, η έκφραση «θα τους λιώσουμε», που επιφύλασσε για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε εθελοντές του Ποταμιού, παραμένει νωπή. Αυτή τη φορά, ο κ. Θεοδωράκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, επισείει τον κίνδυνο του να καταστεί ο Νίκος Παππάς «μέγας καναλάρχης…».

Απολαύστε Σταύρο Θεοδωράκη:

«Η χώρα πρέπει να πάψει να πηγαίνει από διαπλοκή σε διαπλοκή. Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι με το νέο νόμο που ετοίμασε ο κ. Παππάς χρίζεται ο ίδιος ως ο μέγας καναλάρχης της χώρας. Αυτός θα αποφασίζει τον αριθμό των αδειών, αυτός θα αποφασίζει τα κριτήρια», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε: «Πώς θα αποφασίζει; Θα παζαρεύει δηλαδή ο καθένας από τους καναλάρχες με τον υπουργό Επικρατείας, αν θα πάρει ή δε θα πάρει άδεια;»

Ο κ. Θοεδωράκης ζήτησε την ευθύνη για τις τηλεοπτικές άδειες να την έχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να «μην επιτρέψει να περάσουμε από τη διαπλοκή των 25 χρόνων σε μια καινούρια διαπλοκή όπου ένα πρόσωπο θα αποφασίζει ποιος θα παίρνει τις άδειες στην τηλεόραση». Πρόσκληση απηύθυνε και στα υπόλοιπα κόμματα για «να βάλουν ένα φραγμό σε αυτή την αυθαίρετη ενέργεια».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ