Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από την πλατεία Κουμουνδούρου τα όσα είπε η Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να δικαιολογήσει την στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία για την επέκταση του ελέγχου στην τραπεζική διαφήμιση.

«Σε ένα άνευ προηγούμενου παραλήρημα προχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να δικαιολογήσει την ένοχη στάση του κόμματος της να καταψηφίσει την επέκταση του ελέγχου στην τραπεζική διαφήμιση, που αποφάσισε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Προκειμένου να υπερασπιστεί το καθεστώς της διαπλοκής, που με πολύ κόπο στήριξε το κόμμα της ΝΔ, η Σ. Βούλτεψη, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διαμορφώσει “ολοκληρωτικό καθεστώς λατινοαμερικάνικου τύπου”! Προφανώς, η Σ. Βούλτεψη επιθυμεί διακαώς τη διατήρηση του ιδιότυπου καρτέλ πολιτικού συστήματος – ΜΜΕ – τραπεζών που οικοδομήθηκε στη χώρα με συστηματικό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, οι κραυγές και τα παραληρήματα αυτά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην αποκάλυψη των εκλεκτικών συγγενειών που μάστισαν τη χώρα και στοίχισαν πολύ ακριβά στους πολίτες της».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ