Παλιά, τις καλές εποχές, οι οπαδοί του… λαοπρόβλητου ΓΑΠ, έλεγαν στον – τότε – πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «Γιώργο, αλλαξέ τα όλα!». Ο Κυριάκος (ο Μητσοτάκης) μπορεί να μην διαθέτει το… εκτόπισμα του αλησμόνητου, αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να τα αλλάξει και αυτός όλα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόσφατα, η Νέα Δημοκρατία θα μετακομίσει. Στις υποψήφιες περιοχές που αναφέραμε, (Χαλκοκονδύλη, 3ης Σεπτεμβρίου, Αιγάλεω, Περιστέρι), προσθέστε, τώρα, και την Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων. «Έπεσε» και η Ομόνοια στο τραπέζι, αλλά τα πέριξ της ιστορικής πλατείας δεν φημίζονται για την… ηρεμία τους. Πόσω μάλλον για ψηλοτάκουνες «γαλάζιες» υπάρξεις με τίποτα δερμάτινα, λεοπάρ και ακριβά τσαντικά…

Άλλο: Δεν έχει «κλειδώσει», αλλά το πιο πιθανό είναι το συνέδριο της Ν.Δ. να διεξαχθεί το διάστημα 15 – 17 Απριλίου. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή πέφτει. Αναμένεται να προηγηθούν 13 προσυνεδριακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα.

Τι συμβαίνει με Παπαμιμίκο και Ιωαννίδη;

Η κόντρα με τον Μεϊμαράκη του απέφερε… παράσημο ανδρείας. Ασχέτως εάν το όνομά του εμπλέκεται με το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου. Ο λόγος για τον αμίμητο, Παπαμιμίκο. Ο οποίος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, «θάβει» τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη. Καθόλου περίεργο, θα μπορούσε να πει κάποιος που παρακολουθεί από μέσα τα πράγματα. Ο Ιωαννίδης αφενός είναι καραμανλικός, αφετέρου στήριξε με τα… μπούνια Μεϊμαράκη. Αφήστε, που, το Μάρτιο λήγει και η θητεία Ιωαννίδη στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ. Φαβορί για νέος πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος, ένας Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος προέρχεται από το τμήμα της… επαρχιακής επαγρύπνησης της Ν.Δ. – σύνδεσμος για την περιφέρεια.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ